Becsehely

Hajdu Családi Pince

A Hajdu család 2 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Fő profilunk: a megtermelt szőlőből bor készítése.

Fajtáink: olaszrizling, szürkebarát, tramini, merlot, cabernet franc. Falusi vendégasztal keretében lehetőség van a helyszíni kóstolásra. Emellett biztosítunk helyi alapanyagokból készült kemencés ételeket. 2010. szeptember 27-én a pincénél történt az első szabad házi pálinkafőzés. Gyümölcs lepárlása azóta is tart, az eredmény meg is kóstolható.

A helyszín lehetőséget nyújt rendezvények lebonyolítására.

Fotó: Kerka-mente Natúrpark Egyesület

Borászok
Nyitvatartás:

Előre egyeztetett időpontban.

Cím:
Kapcsolattartó neve:

Hajdu Szilárd

Telefonszám:
E-mail:
Weboldal:
Kerka-Mente Natúrpark Egyesület
Megszakítás